مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم بدوی

سلام. در دادگاه من به پرداخت مهرالمثل محکوم شدم. این حکم امکان اعتراض داشت. من با پرداخت هزینه دادرسی اعتراض کردم و قرار شد به دادگاه تجدید نظر برود. اما بدون اینکه به این درخواست تجدیدنظر ترتیب اثر داده شود اجراییه پرداخت مهرالمثل برای من صادر شده است. آیا ممکن است بدون اطلاع من به درخواست تجدید نظر رسیدگی کرده و رد کرده باشند؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. تجدید نظر عمدتا غیابی و بدون تشکیل جلسه انجام می گیرد ولی می توانید ار روند پرونده تان از طریق مراجعه به شعبه یا سایت مطلع شوید.