مشاوره حقوقی رایگان - مهرالمثل

ایا با دوستی دونفر و رابطه
جنسی نامشروع ب دختر
مهرالمثل تعلق میگیره
توروخدابگین شرایط
برخورداری از مهرالمثل چیه
ایاحتما‌خانواده‌هادر‌
جریان‌ قرار خواهند‌ گرفت؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر
شما باید شکوائیه زنا به عنف را مطرح نمایید
و باید احراز و اثبات گردد که که رابطه با رضایت شما نبوده است و به عنف بوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت دختر ممکن است خانواده وی متوجه موضوع شوند.
توجه داشته باشید اگر رابطه با رضایت دختر انجام شده باشد مهرالمثل تعلق نمی گیرد و شکایت نتیجه ای برای دختر نخواهد داشت و ممکن است هر دو به مجازات شلاق محکوم شوند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما بحث مفصلی را می طلبد که نیاز به گفتگو دارد اما تحت شرایطی بله قرار می گیرد و تحت شرایطی خیر تعلق نمی گیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مهر المثل برای زنی است که ازدواج کرده است ولی مهریه نداشته باشد و بخواهد طلاق بگیرد شما که ازدواج نکردید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت عدم رضایت و اکراه تعلق می‌گیرد