مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت

سلام پرسش قبلی اشتباه و کامل نبوده

من یک جوان 19 ساله هستم و با دختر پسر خالم که سنشون 12سال 7 ماه داشتن
به خواستگاری اون رفته
و با قبول پدر و دختر
که به من به دروغ گفته بودن دختر 13 سالشه به 14 سالگی نزدیکه و از نظر جسته اندام اینطور به نظر میاد واقعا دختر 14 یا 15 سالشه
عاقد را دعوت کردیم خانه
و عقد موقت خواندیم با رضایت پدر و دختر و در آن ذکر کردیم دختر
بعد از اتمام عقد موقت به اقدام به عقد دائم انجام بدیم با مهریه 14 سکه ولی برای عقد موقت که 3 ماهه بوده مهریه آن یک سفر مشهد بوده
و در زمان عقد موقت
نزدیکی صورت گرفته ایشون بعد از 2 ماه از هم جدا میشیم به خانه مادرش میره البته پدر و مادر از هم جدا هستن با نقشه پدر و مادر شکایت
طرح میشه مبنی بر اینکه ازدواج با فردی که هنوز به سن قانونی نرسیده و دادگاه متوجه میشه که من سن خانوم رو نمیدونستم و شناسنامه نبوده و به عاقد سن رک به دروغ میگن
پدر را محکوم به 2 سال حبس و بنده تبرئه میشم
و ایشان یه شکایت دیگه با کمک مادرش آنجا میده مبنی بر گرفتن خسارت ارش البکاره مهرالمثال و دادگاه خانواده این خواسته رو رد میکنه چون مادرش شکایت کرده ولی اون محسوب نشده و دادگاه رای داده که باید دختر حکم رشد بگیره و شکایت مبنی بر مهر المثل کنه ایشان باز هم شکایت کنه از من بدبخت

که باز هم خواستار این هستم برگرده و اقدام به عقد دائم کنیم

ایشان میتونه از من مهر المثل بگیره چناچه
رضایت پدر بوده و رضایت خود داخل عقد بوده
ولی حکم دادگاه نبود

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وقتی عقد صورت گرفته و مهریه تعیین شده ، مهرالمثل وجاهت ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر امکان مطالبه مهرالمثل وجود ندارد به این دلیل که رابطه با اختیار و با اذن پدر دختر انجام شده از طرفی شما می توانید در دادگاه اعلام کنید قصد عقد دائم دارید و سعی کنید با دختر صحبت کنید و مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه عقد موقت انجام پذیرفته مهریه همان است که در عقد موقت قید شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.