مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهرالمثل

سلام باپسری دوست شدم باهام رابطه ازجلوبرقرارکرد‌حالاچون‌ارتجاعیم‌تشخیص‌داده‌نشد‌الانم‌شکایت‌تجاوزبه‌عنف کردم‌آیامهرالمثل‌بهم‌تعلق‌میگیره؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با رضایت شما باشد مهر المثل تعلق نمی گیرد و شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و ممکن است هر دو به مجازات شلاق محکوم شوید و از طریق پیامک و تماس هایی که با هم داشتید قابل تشخیص است که با رضایت بوده یا نه
اگر ثابت بشه بدون رضایت شما بوده در این صورت مهرالمثل تعلق می گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما به صورت کلی مطرح شده است چرا که جزئیات آن نیاز به بررسی دارد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام صرفاً اگر زنای به عنف صورت گرفته باشد امکان محکومیت به پرداخت مهرالمثل وجود دارد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر.
قاعده اقدام، خودکرده را تدبیر نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما با رضایت اقدام کردید پس مهرالمثل به شما تعلق نمیگیرد و شکایت به ضرر خود شما هم هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر رابطه با رضایت شما بوده باشد خیر مهرالمثل و ارش البکاره به شما تعلق نخواهد گرفت

ولی اگر رابطه با عنف باشد بله مهرالمثل و ارش البکاره باید پرداخت گردد

یک وکیل :

سلام بله در صورت اثبات در دادگاه امکان پذیر است