مشاوره حقوقی رایگان - سلام و خسته نباشید امروز برای همسرم یه ابلاغ اومد که یکی شاکیش شده در حمل مواد مخدر

سلام و خسته نباشید... امروز برای همسرم یه ابلاغ اومد که یکی شاکیش شده در حمل نگهداری مواد مخدر... توی ابلاغ ده روز وقت داده واسه اجرای حکم حضور داشته باشه شعبه، اصلا از این موضوع بی خبربودیم و همچین چیزی نبوده...امروز ثبت شد تو ثنا ولی پرونده ماله سال 98 حالا باید چیکارکنیم شوهرم نره و گرفتار بشه... چه حکمی احتمالش هست داده باشن و میشه کاری کرد؟ ممنونم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید با هر یک از هزینه جزئی به یکی از وکلای محترم وکالت در مطالعه پرونده بدهید تا با بررسی پرونده راه حل مناسب آن را پیدا نماید ضمن اینکه ظاهراً محکومیت به صورت غیابی بوده و قابل اعتراض است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بی خبر هستید می توانید واخواهی کنید .