مشاوره حقوقی رایگان - حمل و نگهداری مواد مخدر

با سلام پدر من مصرف کننده هرویین هست و 7 ماه پیش رفته بوده ما نه پسر دایی ام برای خرید و مصرف هرویین و ماموران مواد مخدر به منزل ایشون مراجعه بوده اند و ایشون فرار میکند پدر مرا با 101 گرم هرویین دستگیرش میکنند و الان 7 ماه هست زندان هست که ابلاغ امده حمل و نگهداری 101 گرم هرویین که مامورین مواد مخدر هم تذکر داده بوده اند که مال صاحب خونه هست مواد ها ما میدونیم و‌ حکم جلب صاحب خانه را هم گرفتن ولی در تاریخ 1399/010/17 دادگاه برای پدرم میگیرن به خاطر همین حمل و نگهداری که 101 گرم که زدن برای ایشان ایا میخاهم ببینم این حکم 101 گرم چقدره ایا راهی برای نجاتش از زندان نست یا نیر راهنمایی کنید ممنون ببخشید شرمنده

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

١٠١ گرم قاعدتا مصرفي نمي پذيرد دادگاه انقلاب و براي فروش است