مشاوره حقوقی رایگان - اتهام حمل و نگهداری مواد مخدر

با سلام چند روز پیش متوجه شدیم که برای برادرم جلسه دادگاهی انجام شده که حتی وکیل تسخیری هم داشته (بدون اطلاع برادرم) و در مورد جرم ارتکابی از دادسرا زدن حمل و‌نگهداری و‌پرتاب به زندان 11 گرم هروئین و 9 گرم شیشه
بدون این که در صحنه جرم برادرم رو‌ بگیرند و یا حتی ماشین به اسمش باشد با‌ یک کپی مدارک در ماشین تمام جرم رو‌گردن این انداختن چون در جلسه نرفته از اتهام دفاع کند و چون اصلا اطلاعی نداشته و برای او متواری زدند. جرمش چی میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به نحو حضوری از طریق شعبه پیگیری بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع برادر شما مشمول قانون آیین دادرسی کیفری ماده 302 بوده لذا وکیل تسخیری الزام است در صورتی که وکیل تعیینی انتخاب نشده باشد و حکم برادر شما در صورتی که غایب باشد و پرونده آماده صدور رای نیز باشد صادر خواهد شد و برادر شما در اولین فرصتی که یافت شود تحمیل کیفر می‌شود مگر واخواهی و صدور رای معارض با رای سابق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما مجازات حبس و جزانقدی خواهد داشت
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید