مشاوره حقوقی رایگان - دیه و احکام جزایی

با سلام خدمت شما وکلای محترم و خسته نباشید پرونده بنده به اجرای احکام رفته که شاکی پرونده هستم سوالم این است به هیچ وجه متهم نمیتواند اعسار بدهد چون رای قطعی و غیر قابل تجدید نظر بوده که دیه 30 میلیون تومان هست در صورتی که ایشان 20 میلیون وثیقه کارمندی گذاشتن بعد از دعوا ماشین خودش را به نام پدرش زده الان هیچ چیز ندارد آیا به زندان میرود بنده چکار کنم به حقم برسم یعنی تا 20 تومن وثیقه هست بقیه رو چه جوری بگیرم طرف بیکارم هست اما پدرش دارا هست لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم از شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اعسار میتواند بدهد اما پذیرش آن بسته به شرایط و نظر دادگاه است