مشاوره حقوقی رایگان - دزدیده شدن فاکتور خرید زوجه توسط زوج

سلام بنده یک دستگاه تلویزیون ویک دستگاه یخچال خریده ام، بعد متوجه شدم زوج فاکتورها را دزدیده است حالا بنده میخواهم جهیزیه خود را استرداد کنم
میتوانم از مغازه ای که خرید کرده بودم ته فاکتور بگیرم و شاهد که من خریده ام و همچنین چون چک‌ها برای زندایی بنده بود و من پول به حساب ایشان کارت به کارت میکردم میتوانم ثابت کنم، راهی داره

پاسخ ها :

سرقت فاکتور خرید زوجه توسط زوج فاکتور جهیزیه