مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام ببخشید من 35 الی 40 میلیون طلا تو کیفم بوده میخواستم بفروشمشون دزدیدنش و ما دزدمونو پیدا کردیم که رفیق نامزدم بود که حکم ورود به خانه و حکم سیارشو گرفتیم ولی اون 2 سال فراری بود تا همین 3 روز پیش ماشینشو میدزدنو میره اگاهی شکایت کنه که اگاهی میگیرشو به ما زنگ میزنه و من رضایت ندادم تا دیروز دادگامون بود اقای قاضی حکم داد برایه اگاهی 5 روز اونجا هرجوری میتونن از اون اقا با نامزدم حرف بکشن ولی چون من 2 سال دارم با نامزدم زندگی میکنم بش اعتماد داشتم بعد صابکار متهم امد کلی با من حرف زد گفت 20 ملیون سفته میدم پروندرو ببند بقیشم میدم ولی چون من از چیزی سر در نمیارم تا حالا دادگاه پام باز نشده بود نمیدونستم پروندرو ببندم نمیتونم بازش کنم صدا ضبط شده ام ازشون دارم که میگفتن میشه پروندرو باز کرد حالا از هرکی میپرسم میگه رضایت بدی نمیشه دیگه بازش کرد ولی راهی هست حتما برایی اینکه پرونده باز بشه چون من ازشون صدا دارم و مامور اگاهیم دید بهم دارن سفته میدن و مامور دادگاهم دیدن چقدر میومد با من حرف میزد ترو خدا کمکم کنید اگه راهی هست

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام در صورت رضایت دیگر قابل پیگیری نیت و پرونده برای همیشه مختومه میشود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
سرقت جنبه عمومی دارد بسته نمیشود