مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید
اگه شوهرم بخواد خودش طلاقم بده در خواست طلاق از طرف شوهرم باشه میشه کلاس مشاوره برامون بزارن از طرف دادگاه قبل طلاق کلاس مشاوره بریم؟ چون شوهرم کلاس مشاوره بیرون میگم بریم نمیاد گفتم از طرف دادگاه اگه درخواست طلاق از طرف شوهرم باشه دادگاه برامون کلاس مشاوره میزاره؟ ممنون راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" صرفاً در طلاق توافقی ، دادگاه خانواده رسیدگی کننده به طلاق توافقی قبل از ورود به ماهیت دعوی ، طرفین را به یکی از مراکز مشاوره خانواده هدایت و معرفی می نماید تا با مشاوره های تخصصی لازم زوجین را از طلاق منصرف نمایند و در صورت عدم موفقیت در این کار ، زوجین به دادگاه جهت رسیدگی به طلاق توافقی هدایت می گردند و در سایر درخواست طلاق اینگونه نیست .

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام مشاوره فقط در دادخواست طلاق توافقی الزامی است در غیر اینصورت در صورت صلاحدید دادگاه به مشاوره میروید