مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از هزینه دادرسی

با سلام و تشکر فراوان
تقریبا چهار سال در دوران عقدم و زوج در بلاتکلیفی رهایم کرده (به علت وابستگی و دخالت خانواده اش، با وجود واسطه ها و پادرمیانی فامیل دو طرف خانواده، در حد بی اعتنایی و قطع ارتباط کامل کرده)، دارای حق حبس ام،
اقدام به مهریه ( 114 سکه هست) و نفقه کرده ام، در هر دو محکوم شده، زوج در مرحله اعسار از هزینه تجدیدنظر هزینه دادرسی اعتراض دوباره زده و حکم بطلان دعوی گرفته، زوج دو وکیل گرفته، هنوز جلسه تعیین تکلیف مهریه برگزار نشده،
زوج تا چه مدت میتواند اطاله دادرسی کند؟
و چقدر زمان میبرد تا به جلسه تعیین مهریه و حکم قطعی تقسیط مهریه برسم؟
زوج کارمند میباشد.
و هر ماه مقدار ناچیزی پول به حسابم واریز میکند.
و من نمیخواهم جدا شوم، تکلیفم چیست؟
چه کاری باید بکنم ؟
با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام‌.بعد از این مرحله یک اخطار برای ایشان ارسال میکنند که ظرف 10 روز هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظر را پرداخت کنند .در غیر اینصورت قرار رد تجدید نظر خواهی صادر و این قرار نیز ظرف 20 روز قابل تجدیدنظر خواهی است.شما در صورت عدم پرداخت نفقه از لحاظ کیفری نیز میتوانید شکایت کنید