مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و هزینه دادرسی آن

سلام. زوج هستم. زوجه 214 مهریه رو اجرا گذاشت و برای هزینه دادرسی اون که 90 میلیون بودش اعسار زد و پذیرفته شد و در رای قطعی آمد که از من باید بدم.
در ادامه من برای خود مهریه اعسار زدم. اگه قبول بشه تکلیف این مبلغ هزینه دادرسی مهریه چی میشه ؟ در مورد اون توی دادگاه صحبت میشه ؟ برای اعسار هزینه دادرسی هم باید اعسار جداگانه بدم یا همون اعسار از پرداخت مهریه کافیه ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با همان اعسار شما محاسبه و قسط بندی می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نیاز نیست کاری انجام دهید هر زمان مالی از شما بدست آید به نسبت هزینه دادرسی از آن کم می شود .