مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث پدری و تقسیم نامه کلی و ...

با سلام و خسته نباشید خدمت شما خوبان
من برادر کوچک و خواهران ، برادر بزرگمان را وکالت تام دادیم ک‌تمامی کارهای مربوط ب اخذسند زمین های پدری و دیگر کارهای اداری ...مربوطه ب تمامی ملک های پدری را انجام دهد
و اینکه یک سری زمین هایی نیز بازخرید کرده و سند ان زمین ها نیز ب نام خودش هست
حالا ی سری از زمین هارا چندین سال قبل ،از زمین های بازخریدی برادر بزرگتر ،خودش گذاشته روی سهم الارث و تقسیم کردیم بین برادران و خواهران
و قولنامه دستی مربوط ب سهم الارث را هم داریم ک هرکس ب سهم خود از سهم الارث راضی هست امضا و اثرانگشت زدیم .
حالا برادرم اومده شکایت کرده ک زمین بازخریدی من را برگردانید از زمین های سهم الارث پدریمان جدا کنید و شما زمین بازخریدی من را دزدیده اید بدون اطلاع من تقسیم کرده اید
حالا بنظر شما ایا حق با او است یا خیر
من چیکار کنم
چون ی مقدار زمین برای دست مزدش بهش دادیم حدودا ده هزار متر برداشت برای دست مزدش و کارهای اداری،و گرفتن سند زمین ها ک کامل انجام نداد برامون 50 درصدزمین ها سند دار شده و 50 درصد دیگر سند ندارن و از طرفی همه برادرن و خواهران و مقداری وجه نقد هم دستی بهش دادیم ولی رسید نگرفتیم برای پول های نقدی ک بهش دادیم .ولی برای ده هزارمتر زمین داخل قولنامه دستی نوشتیم ک باید کارهای سند را کامل انجام دهد و ب نام همه وراث انتقال سند دهد
آیا با اینکه ده سال از تقسیم نامه مابین وراث میگذرد میتواند زمین های بازخریدی خودش را از سهم الارث جدا کند و چون مقداری از زمین ها هنوز مشکل سند دارن 50 درصد از زمین ها سند ندارن ولی ده هزار متر زمین گرفته و میگوید من ب اندازه ده هزار متر و حتی بیشتر کار کرده ام همان پنجاه درصد ک سند دارن و پنجاه درصد زمین ها سند دارن هنوز و برادرمان میگوید ک دیگر نمیتوانم کاربکنم
ایا میتواند زمین بازخریدی خود را پس بگیرد و قولنامه بین وراث را باطل کند ؟ چون زمین های بازخریدی خودش حدودا دو سوم از کل زمین های سهم الارث پدریمان است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید