مشاوره حقوقی رایگان - مردم آزاری

با سلام...
ساکن ساختمان 5واحدی هستیم و زن مدیر ساختمان به بهانه های مختلف مرتب در حال تهدید و کنترل ماست چون فقط ما مالک هستیم و 4واحد دیگر بنام مدیر و در اختیار مستاجر میباشد.
مسآله ی مهمی که هست و سوال بنده اینکه ..پسرم در باغچه کاملا بی سر و صدا وبدون کوچکترین مزاحمت با شن و اسباب بازی هاش مشغول میشه و بار ها زن مدیر محل بازی بچه رو خراب کرده و میکنه ...این مساله بشدت در روان بچه تاثیر بدی گذاشته و دچار مشکل روحی شده ...و از این خانم بشدت میترسه و وقتی میبینتش رنگش میپره و خشکش میزنه
بار ها بخاطر این مساله با خانم مدیر لفظی درگیر شدم ولی باز به کارش ادامه میده
من چطور با این مساله میتونم برخورد کنم .
ممنون میشم کمکم کنین
ببخشید که طولانی شد نمتونستم خلاصه تر از این بیان کنم که متوجه مطلب بشین
ممنون وموفق باشید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید به عنوان تهدید و مزاحمت از ایشان شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
میتوانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خسارتی به شما وارد کرده و یا توهین و افترا و فحاشی و تهدید کرده میتوانید شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باغچه جای بازی کودک شما نیست حقوق دیگران هم قابل احترام است