مشاوره حقوقی رایگان - فرزندخوانده

سلام من و همسرم سال 73 یک دختر 3 ماهه را از بهزیستی تحویل گرفتیم الان 24 سالشه و تعهد محضری دادیم که نصف مال را بهشون بدیم
سال 1391 دخترم 200 میلیون تومان از ما درخواست کرد و بهش دادیم و رفتیم محضر و تعهد داد که هر زمان درخواست حق و حقوقش را کرد این مبلغ 200 میلیون تومن از حق و حقوقش کسر بشه. سوالم اینه که سال 91 ما 200 میلیون تومان بهش دادیم آیا الان همان 200 میلیون را کسر میکنند یا ارزش 200 میلیون تومان را بروز حساب میکنند و با ارزش فعلی حساب میشود ؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بسته به این دارد که در شواهدی ارایه کنید که در زمان ارایه 200 میلیون تومان مجموع اموالتان چقدر بوده است. اگر دادخواستی ارایه شود شما بهتر است در پاسخ استاناد کندی ما در سال فلان چند درصد از اموالمان را به او داده ایم. اگر در آن زمان 50 درصد اموالتان را داده اید، قاضی قاعدتا از شما نمی خواهد بیشتر بدهید. اما اگر مثلا بیست درصد اس اموالتان در آن زمان را داده باشید، ممکن است سی درصد از اموال کنونی تان را به او دهد. در هر حال این مضوع پیچیده است و بهتر است با صلح نامه آن را جلو ببرید.