مشاوره حقوقی رایگان - صلاحيت نگهداری از فرزندخوانده

سلام من نويسنده هستم و درحال حاضر مشغول نگارش فيلم نامه هستم سوالم اين است دختر بالای ٣٥سال كه از بهزيستی فرزندی را به فرزندخواندگی پذيرفته و بعد از مدتی شرايط ازدواج پيدا كرده است اما مرد سو پيشينه دارد ايا امكان ازدواج دارد ؟و ديگر اينكه اگر بهزيستی بخواهد بخاطر همين قضيه حكم به عدم صلاحيت اين خانم بدهد و بچه را از او پس بگيرد می تواند يا بايد دادگاه نظر بدهد؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

سرپرست کودک در صورت ازدواج صرفنظر از این که همسرش چه سوابقی دارد موظف است مشخصات همسر خود را اعلام کند تا دادگاه درباره ادامه یا سلب سرپرستی نظر دهد. بهزیستی می تواند مراتب ازدواج را به مرجع قضایی اطلاع دهد ولی تصمیم با دادگاه است.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص در هر حل دادگاه تصمیم گیری خواهد نمود