مشاوره حقوقی رایگان - فرزندخوانده

سلام. فرزندخوانده ی ما 24 سالشه و نصف مالمون بهش میرسه و الان میگه من نصفه اون نصف مال را بهش نقد بدیم از کل حق و حقوش خواهد گذشت. سوالم اینه که برای اینکه بعدا زیرش نزنه و مشکلی بعدا پیش نیاد داریم میریم محضر و رسید بگیریم از دخترمون. نمیدونم چه متنی را باید بنویسیم که بعدا دخترمون زیرش نزنه. میشه لطف کنید متنی را که باید بنویسیم در محضر برای ما اون متن را بنویسید

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

نصف مالی که به ایشان دادید ثبت شده?از شما ایراد نمی گیرند که چرا نصف نصف مال را گرفتید? در جایی تعهدی ندادید?