مشاوره حقوقی رایگان - اصلاحی

سلام قصد خرید یک واحد آپارتمان 5ساله دارم که در سند ملک نوشته شده اصلاحی آتی دارد منظور از اصلاحی آتی چیست آیا شهرداری بعد از اصلاحی به اندازه متراژ اصلاح شده پرداختی به ملک می‌کند یا نه

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. در اینده در طرح شهرداری است و احتمالا عقب نشینی دارد. ممکن است امتیازات دیگری دهد مثلا اجازه جواز هوایی و .... که به صورت دقیق باید از شهرداری منطقه مربوطه سوال کرد.