مشاوره حقوقی رایگان - 91 روز زندان تعلیقی

با سلام و خسته نباشید...
بنده یک ماه پیش به جرم دعوا به 91 روز زندان تعزیری (به مدت یکسال تعلیق) محکوم شدم. به من گفتن که تا یکسال اگه هر جرمی مرتکب شوم این حکم برای من قابل اجراست، و اگه تا یک سال جرمی مرتکب نشوم این محکومیت بخشیده میشود،
بنده چند وقت پیش وامی گرفتم و متاسفانه چند وقتی هست که قادر به پرداخت اقساطش نبودم و وام به حالت معوقه درامده است، یعنی شاید حدود 10 میلیونی معوقه دارد. و باید پرداختش کنم.
الان سوال بنده این است که آیا این پرداخت نکردن اقساط وام برای من جرم محسوب میشود؟ و امکان اینکه بخاطر این مسئله اون 91 روز زندان تعلیقی بنده اجرا شود چگونه است؟
تا بحال هم از بانک یا دادگاه در خصوص پرداخت نکردن اقساط وام برای بنده نامه مکتوبی ارسال نشده است...
لطفا بنده را راهنمایی کنید، ممنون از لطف شما عزیزان

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
نگران نباشید عدم پرداخت اقساط وام جرم نبوده و ارتباطی به پرونده کیفری شما ندارد .

پرسشگر :

ممنون از لطف شما

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

موضوع پرداخت نکردن اقساط جرم نیست و ارتباطی به محکومیت تعلیقی ندارد نگران نباشید

پرسشگر :

ممنون، لطفا راهنمایی کنید.
برای من سوپیشینه لحاظ میشه؟ بابت جرم و حکمی که دادن

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام خیر
نگران نباشید
پرونده شما و بانک حقوقی بوده و جرم محسوب نمیشود که بخواد زندان شما را عملی کند.زندان همچنان معلق است

پرسشگر :

در خصوص پرونده دعوا با سرباز رو منظورم بود؟
اول توضیح دادم که با یک سرباز درگیر شدم
و در خصوص اون دعوا برای من 91 روز حکم زندان تعزیری (به مدت یکسال تعلیق) دادن. میخوام بدونم این حکم برای من سوپیشینه محسوب میشود؟

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. آنچه تعلیق را بی اثر میکند ارتکاب جرم عمدی است. یعنی پرونده کیفری . عدم پرداخت اقساط وام پرونده حقوقی است. تاثیری در تعلیق ندارد

پرسشگر :

آیا حکم (جنبه عمومی) 91 روز زندان تعزیری (به مدت یکسال تعلیق) برای من سوپیشینه محسوب میشود؟

یک وکیل :

سلام وام ین بحث حقوقی هست و عدم پردلختش جرم نیست و تعلیق را از بین نمیبرد

پرسشگر :

دعوا برای من سوپیشینه میشه؟
حکمی که برای دعوا دادن 91 روز حبس تعزیری(به مدت یکسال تعلیق) بود

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.گرفتن وام مساله حقوقی هست و هیچگونه ارتباطی با جرم مظفری ندارد.بنابراین نگران نباش