مشاوره حقوقی رایگان - روال انتقال پرونده از شعبه اجراییه دادگاه حقوقی طبق ماده 185 قانون کار به دادسرا چگونه است؟

سلام
اینجانب واسه یک شخصیت حقوقی (شرکت) کار کردم و اداره کار محکوم کردم به پرداخت مطالباتم و بیش از یکسال حکم اداره کار به دادگاه حقوقی دادم و پس از اینکه اجراییه صادر شد مراحل استعلامات بانکی و دارایی اموال گرفتم به نتیجه نرسیدم. حالا میخواستم از طریق ماده 185 قانون کار اقدام کنم و پرونده به دادسرا یا دادگاه کیفری انتقال دهم

من باید خودم از شعبه اجراییه دادگاه حقوقی تقاضا کنم بعد آنها خودشان پرونده طبق ماده 185قانون کار به دادسرا انتقال میدهند؟یا که مراحل دیگه دارد؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
جریمه نقدی در حق شما نیست و شما نمیتوانید در آن خصوص اقدام کنید .