مشاوره حقوقی رایگان - مهلت ارسال مدارک برای دادگاه تجدید نظر تا چه زمانی میباشد

با سلام پرونده ای حقوقی در دادگاه بدوی رای به نفع طرف مقابل صادر کرده اکنون اینجانب درخواست تجدیدنظر داده و اعتراض خودرا در مهلت قانونی به دادگاه دادم هزینه دادرسی راهم پرداخت کردم الان در مهلت تبادل لایحه میباشد مدارکی هست که هنوز بدستم نرسیده که در رای تجدید نظر خیلی تاثیر گزار میباشد تا چه زمانی میتوان مدارک را به دادگاه تجدید نظر جهت بررسی ارجاع بدهم .آیا تحویل مدارک بعد از ارسال پرونده به دادگاه تجدید نظر امکان دارد؟ با تشکروسپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید مدارک خود را به دادگاه تجدیدنظر ارسال کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق خدمات قضایی می توانید مدارک خود را به دادگاه تجدیدنظر ارسال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مدت خاص پیش بینی نشده ولی هر لحظه ممکنه نسبت به پرونده شما رسیدگی صورت گیرد