مشاوره حقوقی رایگان - سوء پيشينه سرقت

سلام و خسته نباشيد. من سال ٩٦مرتكب سرقت چند ماده غذايی شدم و يك شب در زندان بودم و دادگاه رفتم و با رضايت شاكی آزاد شدم... حالا ميخوام كار كنم و بايد گواهی عدم سوء پيشينه بگيرم... ميخواستم ببينم هنوز درج هست در پروندم يا نه؟ درج در سابقه كيفری هست؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
پاسخ این سوال مستلزم این هست که مستندقانونی محکومیت شما ارائه شود ولی با این وجود هم با توضیحات شما هیچ گونه سابقه کیفری برای شما وجود ندارد و جای نگرانی نیست