مشاوره حقوقی رایگان - پرونده تهدید علیه بهداشت عمومی

سلام خسته نباشید من کافه رفیقم رو تحویل گرفتم که بره به کاراش برسه و بیاد باهم در مورد قرارداد صحبت کنیم من به نتیجه نرسیدم و قراداد کامل نشد کلید رو دادم به خودش ولی خب برای من تهدید علیه بهداشت عمومی اومده من برای اثبات بی ربطی خودم باید چیکار کنم ؟؟اصلا کافه برای من نبود

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام چنانچه بنام واحد صنفی آمده جای نگرانی نیست زیرا شما متصدی واحد صنفی نیستید و چنانچه به نام شما آمده باشد با توجه به اینکه سمتی در واحد صنفی ندارید باز هم جای نگرانی نیست در هر صورت شخص دارنده مجوز صنفی پاسخگو خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا در شعبه مربوطه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید .
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در شعبه مربوطه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر به اسم شما آمده عدم سمت خود را اعلام نمایید