مشاوره حقوقی رایگان - ماده 688 قانون مدنی

با عرض سلام و خدا قوت.
اینجانب دارای یک واحد تولیدی سبد میوه در یک روستا هستم. واحد مذکور دارای پروانه کسب می‌باشد. مدت بیست سال است که در این مکان مشغول به کار هستم. از یک سال پیش دو تن از همسایه ها بر علیه تولیدی من در فرمانداری و اداره صنعت و معدن و تجارت اقدام به طرح شکایت کردند؛ و خواستار تعطیلی این واحد تولیدی شدند. دعوی در کمیسیون نظارت بر اصناف شهرستان رسیدگی شد کلیه 12نفر اعضای کمسیون نظارت از جمله شخص فرماندار، رئیس اداره بهداشت و رئیس اداره صنعت و معدن و سایر اعضا به اتفاق آرا ادامه کار واحد تولیدی اینجانب را بلامانع تشخیص دادند. اکنون نامبردگان در دادگاه به اتهام تهدید علیه بهداشت عمومی به طرفیت اینجانب طرح دعوا نمودند. پرسش حقیر این هست: با توجه به این که به استناد ماده 688 قانون مدنی، اگر تهدیدی هم باشد اعلام جرم مذکور به عهده اداره حفاظت از محیط زیست یا اداره بهداشت می‌باشد؛ آیا میتوانم درخواست کارشناسی داشته باشم؟ یا این که لزوما باید اداره بهداشت یا محیط زیست در این زمینه اظهار نظر کنند؟ باسپاس.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با توجه به اظهاراتتان در صورتیکه دفاع متناسبی از اتهام انتسابی تان داشته باشید منتهی به قرار منع تعقیب یا برائت خواهد شد