مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع به کارشناس

با سلام
مطالبه سفته 200 میلیونی
بنده و خوانده شریک کاری بودیم مدتی از هم جدا شدیم سهم پول من رو با یک چک از شخص ثالثی که در وجه خوانده بود پس داد و پشت نویسی و امضا کرد زمانی که چک را وصول کردم دوباره قرار شد شریک بشیم از طریق چک بین بانکی چک رو به حسابش انتقال دادم و این بار بهم سفته داد
الان سفته ها واخواست و در جریان است ارجاع ب کارشناس شده و خوانده اعلام کرده ک اون چک مال من بوده و خواهان فقط رفته نقدش کرده و پول و حسابی درکار نیست
پشت چک رو بنده ب عنوان خواهان پشت نویسی و وصول کردم و درخواست چک بین بانکی هم از طرف من بوده
الان کارشناس گیر داده ک اگه خوانده چک رو ب من انتقال داده چرا برای خودش دوباره واریز کردم هرچیم میگم بابتش سفته داده قانع نمیشه قانونم میگه چکی ک پشتش دو امضا بزنن چ دروجه شخص چ حامل ب معنای انتقاله
کارشناسو چطوری قانع بکنم
توی نظریه اولیه هم چک رو جزواریزی من ارائه داده الان برا نظریه تکمیلی گیر داده که این چک چطوری دروجه خوانده س و چرا ب حساب خوانده چک بانکی شده ب نام خواهان

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کارشناس باید ادعای شما را در نظریه خود منعکس کند و قضاوت نهایی با دادگاه است نه کارشناس