مشاوره حقوقی رایگان - سلام خسته نباشید.

در طی سانحه بر اثر بی احتیاطی راننده در داخل اتوبوس مصدوم شدم بعد از شکایت حکم صادر شده ولی طرف مجهول المکان است. برای اخذ دیه که برای من حکم صادر شده است چکار و به کدام ارگان مراجعه کنم تا به حقوقم برسم؟

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام با عنایت به تصریح از ناحیه قانونگدار در مورد مقصر مجهول الهویه شما میتوانید صندوق خسارات بدنی را طرف دعوا قرار دهید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

میتوانید از صندوق تامین خسارت های بدنی بگیرید جهت همکاری میتوانید با بنده یا همکاران محترم تماس بگیرید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

سلام خدمت دوست معزز و همچنین همکاران محترم : چنین بنظر میرسد اشاره بموارد معنونه در مورد مقصرین مجهول الهویه باشد نه مجهول المکان،فلذا رعایت قوانین اجرای احکام جزائی در رعایت موارد جلب لازم رعایه بنظر میرسد