مشاوره حقوقی رایگان - استرداد پول جهت خرید خانه

من از همسرم جدا شدم حدودا ده سال پیش ، زمانی ک همسرم بودن بنده طلاها و ی مقدار پول از خانواده خودم به عنوان کمک به همسرم پرداخت کردم برای خرید خانه ، بعد طلاق
در این مدت ده سال بچه ها با من زندگی میکردن و من هیچ اقدامی جهت دریافت اون مبلغ نکردم
حالا ایا میتوانم الان نسبت به مبلغی که اون زمان برای خرید خانه ب همسرم داده بودم با توجه ب دست نویس ها یی ک دارم درخواستی برای استرداد پول انجام بدم؟؟؟ یا خیر؟