مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت بخاطر مبلغ دیه کمتر از ده درصد دیه کامل

دادگاه کیفری به اتهام واهی فردی مبنی بر ضرب و شتم وی محکوم به پرداخت دیه و ارش حدودا هجده میلیون تومان کرده در حالیکه در ادامه بعلت فقدان ادله کافی حکم بر برائت داده است. در تجدیدنظر خواهی به دلیل اینکه دیه کمتر از ده درصد دیه کامل است رای را قطعی کرده در حالیکه به اینکه ادعای شاکی واهی است و دادگاه به دلایل من توجه نکرده است اعتراض دارم.
چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

با سلام‌ منظورتون از اینکه در ادامه حکم برائت داده چیه لطفا توضیح بیشتر ی بدید چون توضیحات شما نشان از محکومیت شما هم در دادگاه نخستین وهم تجدید نظر داره

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.