مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت

با عرض سلام .
بنده مشکلم فرار از خدمت بوده و بعد از معرفی کردن خودم به یگان مربوطه بعد از 5 سالو 8 ماه و25 روز دادگاهی شدم توی دادسرای نظام چون فرار بار اولم بود و به دلیل مشکلات خانوادگی نتونسته بودم ادامه خدمتم رو برم برای من یک میلیون 500تومان جریمه زدن اما تعلیقی و گفتن که برو خودتو معرفی کن به یگان مربوطه و ادامه ی خدمتت رو بکن بعد از معرفی کردن به یگان مربوطه برام دوباره ابلاغیه اومده که به تاریخ 03/21 حضور پیدا کنم برای رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین این ینی چی اگه حضور پیدا نکنم مشکلی پیش میاد

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

فرار از خدمت جرم نظامی محسوب میشود و در صلاحیت دادگاه و دادسرای نظامی است