مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم همسر

سلام من و شوهرم 3ماهه پیش باهم دعوا کردیم. و خانوادم آمدن و منو با جهازم به شهر خودمون بردن اونجا یک ماه بودم. بعد اینقدر قول داد و قسم خورد. منم به خاطر دوتا دخترم. برگشتم الآنم آمدم سر خونه زندگیم ولی از وقتی که آمدم. فقط فحاشی می‌کنه. حتی گلومو گرفت چند مرتبه تهدید به مرگ کرد. فقط داد میزنه بچه هامو تهدید می‌کنه حتی کتک می‌زنه لطفا راهنمایی کنید. من چکار کنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت توهین و فحاشی و تهدید از ایشان شکایت کنید و در این راستا مستنداتی مثل شهادت شهود و پیامک و اماراتی مثل صدا و فیلم به اثبات جرم کمک میکند بابت ضرب و جرح می توانید از طریق دادسرا شکایت کنید که به پزشکی قانونی ارجاع داده میشوید و میزان دیه مشخص می شود احکام صادره در این موارد اگر تکرار شود سوء رفتار زوج را اثبات می کند و میتوانید با اثبات عسر و حرج با حفظ حقوق خود از وی جدا شوید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص فحاشی و تهدید و ضرب و جرح شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میتوانید در خصوص فحاشی و تهدید و ضرب و جرح شکایت کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد ازش شكايت كنيد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین و ضرب و شتم شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در خصوص فحاشی و تهدید و ضرب و جرح شکایت کنید