مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند ملک

سلام. بنده باغ به متراژ 600 متر از یه نفر خریدم. که سندی که دستش بود و روز قولنامه اورد. مشاع بود و داخل سند نوشته بود 1200 متر از 10 هزار متر سهم ایشان می باشد..یعنی 1200 متر سند مشاع از ده هژار متر گرفته بود.که از اون 1200 متر 600 مترشو به من فروخت.. کل پولشو دادم.. داخل قولنامه ام نوشتیم. 3 دونگ از 6 دونگ سند پلاک ثبتی 58383. داخل توضیحات هم‌ نوشتیم که سند 1200 متر از ده هزار متر بوده که نصفشو خریداری کردم. حالا سوالم اینه من برای الزام به تنظیم سند .. ایا فقط دادخواست باید اسم طرف خودمو بدم .. یا باید اسم کل کسی های که اون ده هزار مار به نامشون بیارم .. چون تا جای که میدونم ملک مشاع باید اسم همه بیارم.ولی این چون 1200 متر از ده هژار متر خودش سند مشاع جدا گرفته. چطوری دادخواست بدم؟؟

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
چون مشاعه باید به طرفیت همه باشه.
موفق باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فروشنده سند مالکیت دارد باید دعوا را علیه فروشنده مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید به طرفیت تمام مالکین دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.