مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط نامشروع

من با مردی ازدواج کردم که در زمان مجردی با خانم بیوه ای که 8سال ازش بزرگتره ارتباط داشت و این خانم خواهر دامادشون هستش به هر دلیلی نتونستن بهم برسن. و همسر من به خواستگاری من اومدن از روز اول این خانم توی زندگی من بود تا الان که 5ماه ازدواج کردم و باعث درگیری های زیادی بین من و همسرم شدن. و خطی که دست همسرم بوده بنام من بوده و با این خط با اون خانم ارتباط داشته میخوام بدونم چطوری میشه به دادگاه ثابت کنم اینا ارتباط نامشروع داشتن چیکار باید بکنم ؟ پرینت مکالمات و تماس ها و تلگرام و واتساپ و اینستا رو چگونه بگیرم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
رابطه نامشروع اگر در حد پیامک باشد منتفی است مگر اینکه متن پیامک موید رابطه بوده باشد , اگر چنین است شما شکایت کتید تحقیقات را دادسرا انجام خواهد داد , البته به کمک وکیل