مشاوره حقوقی رایگان - افترا و فریب در ازدواج

با سلام
خانمی از یکی از ادارات دولتی در تلگرام به من پیام داد اول به بهونه اینکه از سازمان برات خونه میگیرم اومد جلو و بعد مدتی ابراز علاقه کرد هر روز از تلفن اداره به من زنگ میزد و پرینت تلفن اداره هستش و پیامایی که در تلگرام و واتساپ میداد و چند سال ما با هم بودیم حتی به خانواده معرفی کرده بودم و مشاوره ازدواج میرفتیم هر دفعه که بحث خواستگاری پیش می اومد بهانه می‌آورد که بزار کرونا تموم شه یا بچه بهونه میکرد بعدا فهمیدم منو بازی داده و سو استفاده کرده ازم حتی اصلا طلاق نگرفته و شوهر داره زنگ زدم پدرش و گفتم میخوام شکایت کنم که فرداش پلیس فتا اومد خونه منو گرفتن بردن زندان خانم شکایت کرده بود بابت اقدام به اسید پاشی و آدم ربایی خانواده من سند گذاشتن بعد چند هفته تا اومدم بیرون درجا رضایت دادن حالا من بابت آبرویی که ازم رفته و از کار بیکار شدم میخوام شکایت کنم ضمنا هیچگونه پیامی دال بر اسید پاشی و آدم ربایی ندادم بهش و اصلا اهل اینکارا نیستم من و دانشجوی فوق دکتری هستم فقط تهمت زدن که منو بندازن زندان و بترسونن الان قاضی گفت برو شکایت کن بابت افترا و اینکه این خانم آشنا زیاد دارن با همون آشناها بدون مدرک منو انداخت زندان خواهشا بهم بگید چطور و کجا میتونم شکایت کنم چون خبر دارم با چند نفر دیگه هم اینکارو کرده و همین الان با اینکه شوهر داره همزمان با من و یک نفر دیگه بوده و الانم هست میخوام دیگه نتونه با آبروی جوان دیگه ای مثل من بخاطر هوسبازی خودش بازی کنه تمام پیاما رو دارم اما میگفتن واسه خودتم مشکل میشه حتی این خانم مشروبات الکلی تو خونم گذاشت که پلیس میاد بگیره که خدا بهم رحم کرد و ندیدن اما ظرف مشروب رو کردم تو پلاستیک میخوام بدونم میشه اثر انگشت گرقت اصلا کجا و با چه عنوانی شکایت کنم مرسی

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر اینه که رها کنید برید دنبال زندگی خودت جوونای دیگه هم به من. شما ربطی ندارد هرکس خودش عقل دارد تصمیم می‌گیرد