مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی گوشی

سلام. من یک گوشی خریدم نقد و اومدم خونه قیمت ها رو بررسی کردم دیدم یک میلیون گران فروختن و فاکتور هم ندادن آیا میتونم گوشی رو پس بدم و پولمو بگیرم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر فاکتور می گرفتید باتر بود اما حالا با رسید پوز هم می توانید لیکن ابتدا باید درخواست فسخ معامله از طریق اظهارنامه به فروشنده بدهید بعد اگر فسخ نکرد دادخواست تایید فسخ بدهید به دادگاه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه یا تعزیرات شکایت خود را پیگیری کنید