مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی و دروغ و جنسی غیر دادن

سلام. دیشب رفتم نبشی های علاالدین یه گوشی ردمی نوت 11 128 گیگ با رام 6 خواستم خلاصه قسمت برابری میکرد و اعتماد کردم بیشتر از 20 بار تکرار کردم که اشتباهی نشه . بهم گفتن لاینسس موقت بزنم برنامه هاتون پاک نشه تا 6 ماه 34 و مادام بزنم 57 هزار . در آخر دیدم 10 تا 57 کم کردن با وجود گفتم بخاطر 20 هزار پس 57 بزنید با وجود شنیدن قسم خوردن نشنیدن 570 همینجوری زدن رو گوشی اما به اینجا خطم نشد . به منزل رسیدم بعضی سائیدگی های کارتن نظرم جلب کرد متوجه شدم هرجا نوشته میزانه رام هست رو خراش دادن نبینم . و تفاوت قیمت رام 4و 6 مبلغی حدود 800 تومنه. تو فاکتور با امضاشون قیمت رو نسبت به مدل 850 گرونتر زدن میتونم کاری کنم فقط بفهمن شخصی مثل من که گوشیمو دزدیدن و خرج مادر و پدر و برادرش با بیماری اعصاب میده و خیلی سخت می‌تونه زیره 5 سال گوشی بخره تازه دردودل کردیم چطور می‌تونه تا این حد بیمعرفت پول‌پرست باشه فقط میخواهم جوری تنبیه بشه کسی دیگه این رفتارش باعث اذیتش نشه . ببخشید پرحرفی کردم. ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورت وجود شاهد و مدرک میتوانید از ایشان شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به مستندات و مدارک امکان شکایت از طریق اتحادیه و تعزیرات هست.