مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدیدنظر

سلام . من به دلیل خیانت همسرم و کلاهبرداری مالی که از من کرده است مطالبه مهریه کردم و ایشان هم تقاضای اعسار کرده است. متاسفانه من نتوانستم مدرکی ارایه دهم و اعسار ایشان قبول شده است. و قاضی هر دو ماه یک سکه تعیین کرده اند. آیا این حکم متداول است یا به دنبال اعتراض به رای و مراجعه به دادگاه تجدید نظر باشم؟ در این صورت برای دادگاه تجدیدنظر چقدر باید در نوبت قرار بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
بله حتما لایحه تجدید نطر بدهید
زمان مشخص نیست
اگر خیانت وکلاهبرداری به ازدواج مربوط باشد شما میتوانین اقدامهای دیگری انجام دهید
در صورت تمایل با بنده تماس بکیرذین

یک وکیل

خانم محترم اثبات اعسار با رد شاهدین و وجود شهود دیگر امکان پدیر است دادگاه تجدیدنظر را ازدست ندین - در صورت تمایل امادگی تدوین لایحه شمارا داشته یا در صورت وجود شرایط قبولی وکالت نمایم

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر نتوانید اموالی از ایشان توقیف نمایید اعسار ایشان مورد قبول واقع خواهد گردید لیکن میتوانید تجدیدنظر خواهی نمایید و اظهارات خود را مرقوم فرمایید

یک وکیل

سلام " در فرض سوال تشخیص معسر بودن همسرتان بر عهده قاضی محترم رسیدگی کننده به پرونده است و ما ماده قانونی نداریم که تعیین نموده باشد محکوم علیه چه میزان از بدهی اش را نقدی بپردازد و چه مقدار بطور قسطی و تعیین آن در هر حال با قاضی محترم مرجع قضایی نخستین است . اعتراض به رای اعسار صادره و تجدیدنظرخواهی هیچ نتیجه ای جز اتلاف هزینه و وقت برای شما به ارمغان نخواهد آورد چونکه رای مطابق موازین قانونی صادر شده و در صورت اعتراض به آن ، تائید و ابرام خواهد شد .