مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر حشیش

باسلام و قبولی طاعات و عبادات
درسال 75 که دانش آموز و نوجوانی17ساله بودم در یه جایی ایستاده بودم که مامورین نیروی انتظامی یک تیکه حشیش در کنارم پیدا کردند و با کشیده ای که به من زدند آن را به من نسبت دادند همچنین در آزمایش مواد مخدر آن سال ها نه فقط از لیوان های یکبار مصرف استفاده نمی کردند بلکه از ظرف هایی کثیف و کاملا آغشته به مواد استفاده می نمودند حتی شخصی که از ما آزمایش ادرار می گرفت با دیدن من گفت اول ظرف را خوب بشور اما چون اطلاعی نداشتم متاسفانه کمی آب زدم آزمایشم مثبت یعنی معتاد به مواد مخدر نشان داد و این در صورتیست که سالها بعد فهمیدم حشیش با ادرار نشان داده نمی شود در دادگاه آن شخصی که از ما در محلی کثیف و تنگ در کنار معتادان آزمایش می گرفت در دادگاه برای دلسوزی به من گفت انکار نکن و بگو این مال منه و قبلا یکبار کشیدم تا فقط جریمه و چندتا شلاق برات بزنن اما اگر منکر شوی دوباره همونجا برمی گردی به حرفش عمل کردم و قاضی 24ساعت بازداشت در زندان برام زد که اکنون نقطه ی تاریک در زندگی من هست چر اکه هرچند به لطف خدا بعد از دانشگاه وارد آموزش و پرورش شدم و کار رسمی دارم اما می خواهم در انتخابات شوراها یا مجلس شرکت نمایم که به دلیل موجود بودن اسمم در سیستم دادگاه عدم صلاحیت می خورم حال سوالم این است راهی هست که بتوانم با استناد از آلوده بودن ظرف ها و عدم نشان دادن حشیش در ادرار سابقه را از سیستم حذف کنم
باتشکر فراوان از راهنمایی و پاسخ گوییتان

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

خیر راهی وجود ندارید کما اینکه رای شما بر اساس اقرار هم صادر شده