مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

سلام خسته نباشید
اگر شخصی برای ضمانت بانک قبول امضا کنم و برای ضمانتی که کرده درخواست سفته از وام گیرنده کند می‌تونه در هر صورت سفته رو اجرا بزاره راهنمایی لطفا

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت عدم پرداخت اقساط و البته و بستگی به قرارداد و اینکه در سفته نوشته شده باشد بابت تضمین یا خیر دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
بهتر است قراردادی بین خود تنظیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قرارداد دارید که بابت وام بانک است فقط بابت همین قابل واخواست است