مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن کد ملی

با سلام
در سال 98 با توجه به پرینت گرفته شده از حساب بانک ملی در هشت شعبه بانکی به دستور پلیس فتا حساب مسدود شده است هم اکنون جهت ثبت نام در سایت صندوق رفاه دانشجویی با مشکل عدم اعتبار کد ملی مواجهه شده ام با مراجعه به اداره ثبت احوال جهت دریافت کارت ملی با توجه به اینکه سال 98 در خواست کارت ملی داده ام از دادن کارت ملی امتنا می کنند و تحویل دادن کارت را منوط به رفع انسداد از کد ملی نموده اند جهت رفع انسداد کد ملی به کجا مراجعه کنم و چکار باید کرد . با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور مسدودی داده پیگیری کنید

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
ابتداء که خود ثبت احوال می‌تواند به شما اعلام کند که طبق کدام دستور قضایی و کدام مرجع قضایی کارت ملی شما مسدود شده است
در غیر اینصورت با مراجعه به همان بانکی که فرمودید حسابتان را مسدود کرده اند جویا شوید که طبق کدام دستور قضایی و کدام مرجع حسابتان توقیف شده است از این طرق میتوانید منشاء مشکل را پیدا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از مرجعی که دستور مسدودی داده پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از شعبه یا مرجع قضایی یا غیر قضایی که کدملی شما را مسدود کرده باید. درخواست کتبی دهید