مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن کد ملی

با سلام
من با همسرم خارج از ایران زندگی میکنم و الان متوجه شدم اخیرا از طریق ثبت احوال بابت یک پرونده کیفری که موضوع اتهام واگذاری منافع مال غیر بوده (اجاره دادن آپارتمان شراکتی) محکوم به یک سال حبس شده ام و پرداخت رد مال 136 میلیون تومان است اما قبل از این که اجراییه صادر بشود و ابلاغ بشود برای من این مسدودی انجام شده است.
سوال: آیا برای مراجعه به سفارت و تمدید پاسپورت در 3 سال آینده ممنوعیت خواهم داشت؟

پاسخ ها :

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

جدیدا بخشنامه ای صادر‌شده که جلوی مسدودی کد ملی گرفته شده . بهتره در ایران وکیل اختیار کنید تا در خصوص رفع مسدودی کد ملی اقدام نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است بستگی به نوع مسدودی خدمات کارت ملی شما دارد