مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن کد ملی

باسلام
مدتی پیش متوجه شدم که کد ملی ام مسدود شده است با مراجعه به اداره ثبت احوال و پیگیری های لازم متوجه شدم که علت آن فقط یک تشابه اسمی بوده است حال آنکه نه تنها مشکلم را برطرف نکردند بلکه دائماً بین چند اداره دولتی مرا پاسکاری می کنند دادسرا می‌گوید ما را درست خواندیم آنها اشتباه متوجه شده اند و ثبت احوال می گوید آنها اسم را اشتباه خوانده اند و اما آنچه که گفته اند را انجام داده ایم خواهشمندم راهنمایی کنید تا بتوانم این مشکل را که واقعاً تبدیل به یک معضل در زندگی ام شده را برطرف کنم
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با استعلام کد ملی و مشخصات هویتی خود و ارایه به شعبه مربوطه که ان را مسدود کرده، نسبت به ازادی و رفع مسدودی میتوانید اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شعبه مسدود کننده باید پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که دستور مسدودی داده پیگیری کنید و نامه رفع مسدودی بگیرید و تحویل ثبت احوال بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما به شعبه ای یا هرجایی که مسدودشده مراجعه مایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام از طریق شعبه مسدود کننده پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع قضایی مربوطه پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

چاره ای ندارید باید از مرجعی که نام را اشتباه درج کرده اند پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از اداره ثبت استعلام بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به مرجع صادر کننده دستور توقیف مراجعه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به همان دادگاه صادر کننده رای مراجعه کنید ودرخواست اصلاح دادنامه رابدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق معاونت قضایی وقاضی احرای احکام پیگیری نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به مرجع قضایی که مسدود نموده مراجعه وتقاضای رفع مسدودی نمایید وسپس با مراجعه به ادراه ثبت احوال مشکل شما رفع خواهد شد