مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم سهم الارث خودرو

صاحب خودرویی فوت کرده است . ایشان 4 وراث دارند. یکی ازوراث مادرشان است. به دلیل اینکه اگر خدای نکرده اتفاقی برای مادرشان بیفتد وراث دیگری درگیر سند می شود و کار پیچیده می شود، همه وراث با اعتماد به همدیگر به یک نفر از وراث وکاتنامه ماشین دادند و سند ماشین به نام یک نفر از وراث شد. حال سه نفر از وراث قصد فروش ماشین را ندارند اما چون یک نفر از وراث مادرشان اشت و ایشان احتیاج به پول دارند ، با اختیار خود تصمیم شد که با اینکه ماشین فروخته نشده ، سهم الارث مادرشان را ازماشین بدهند به همین دلیل با حضور وراث و هم چنین شاهدها، یک قیمت توافقی بر سر ماشین انجام شد و براساس آن قیمت، سهم الارث ایشان پرداخت شد. می خواستم بدانم این کار که مشکلی ندارد ؟ حقوق فرد مذکور پرداخت شده ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله موصوع در برگه قید شود و شاهدان امضا کنند بهتر است شاهدان از سایرورثه مادر باشند

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
اگر با تنظیم صورتجلسه و اخذ امضا و اثر انگشت از مادر و در حضور شهود و امضا ایشان این کار انجام شده باشد خیلی بهتر است
در غیر اینصورت مطابق شهادت شهود و اسناد مالی واریزی این امر قابل اثبات بوده و مشکلی پیش نخواهد آمد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مورد موافقت کتبی کلیه وراث باشد مشکلی نیست