مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از خودروی متوفی

با سلام و احترام . میخواستم بدانم آیا میتوانم از خودروی پدرم که فوت شده استفاده کنم . لااقل تا زمانی که حصروراثت بشه . لازم بذکر است که تنها ورثه پدرم من و مادر بزرگم هستیم . با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اذن سایر وراث آری امکان پذیر است
تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که ورثه دیگر مخالفتی نداشته باشد منعی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به نظر منع قانونی ندارد.
بهتر است در اولین فرصت نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر ورثه مشکلی ندارند منعی بریا شما نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اجازه وراث که در اینجا مادربزرگ‌شما است.بله موردی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا وضعیت تجاوز پارکینگ به مشاعات و فضای محاطی آن بررسی شود اگر از نظر کارشناس مشکلی در این خصوص وجود نداشت می توانید اقدام کنید