مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

من در یک سایت مدتی بود که شرط بندی میکردم دیروز حساب بانکی من مسدود شد و هیچ پیغامی هم دریافت نکردم خودم به بانک مراجمعه کردم گفتند حساب رو پلیس فتا تهران مسدود کرده و من خودم اان به یه سری دلایل نمیتونم به پلیس فتا مراجعه کنم ایا وکیل بفرستم مشکلم حل میشه یا خودم شخصا باید حضور پیدا کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید وکیل بفرستید.
اول مطمئن شوید که از طریق پلیس فتا مسدود شده سپس وکیل بگیرید.
توجه داشته باشید از طریق پلیس فتا نیز مسدود شده باشد در نهایت باید از شعبه دادسرا یا دادگاه باید پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای اولین بار وارد این سایت شده اید از طریق معاونت فضای مجازی باید اقدام و تعهد مکتوب از شما اخذ و حساب شما آزاد خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید در این خصوص یا تماس بگیرید و مشاوره شوید می‌توانید وکیل گرفته و کار را به وکیل بسپارید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

میتوانید وکیل بگیرید مگر اینکه جهت اخذ توضیحات حضور متهم الزامی باشه و قید شده باشه