مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با اتباع

با سلام عرض ادب
درپروتکل قانون ازدواج با اتباع مطلبی دیدم خواستم از شما کارشناسای محترم قضا هم صحتشو بپرسم
مطلب این بود.....ازدواج با اتباع افغانی که دارای پاسپورت آبی رنگ هستن با اتباع ایرانی کاملاممنوع است ممنون میشم راهنمایی کنید
ادامه عرض کنم چطور میشود دختر اتباع افغانستانی را توجیح کرد در چرخه ازدواج داعم....که شما اهل سنت و ما شیعه هستیم ازدواج باتودرآینده برام معضل و واقعا دردسرساز میشود بحث یه عمر زندگیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ازدواج مرد شیعه با زن سنی منع قانونی ندارد.
ولی توجه داشته باشید درد سر زیاد داره و اگر عشق و علاقه نباشد قطعا به مشکل میخورید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با وکیل امور اتباع در میان بگذارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بهتر است با وکیل امور اتباع در میان بگذارید