مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با اتباع خارجی افغانی

سلام
شرایط ازدواج دایم دختر های افغان چطوریه باید برای آن مهریه در نظر گرفت ودر صورت طلاق باید مهریه آن را پرداخت کرد یا ن
یه راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله فرقی نمیکند و میتوانید مهریه تعیین کنید اما بدون مهریه نیز عقد باطل نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر منظور شما از ازدواج با مرد ایرانی است تفاوتی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید مهریه تعیین کنید اما بدون مهریه نیز عقد باطل نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق وزارت کشور ویا استانداری ها نسبت به اخذ پروانه زناشویی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مثل بقیه اشخاص می تواند ازدواج کند و مهریه تعیین کند.

یک وکیل :

با سلام‌
تابع توافقات طرفین است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی واخواهی نمایید

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

اگر با مرد ايراني ازدواج بفرماييد طبق قانون ايران هست و شامل گرفتن مهريه مي شويد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

زنان مسلمان حكم واحدي به لحاظ شرعي دارند و در اسلام مهريه و صداق پذيرفته و مشروع و لازم است

انسیه یوسف پور

سرکار خانم انسیه یوسف پور :

سلام مهریه توافق است ، و هیچ فرقی بین تبعه ایران و افغان در این خصوص وجود ندارد