مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با اتباع خارجی

با عرض سلام و خسته نباشید. من دختری 22ساله هستم مدرک تحصیلی لیسانس دارم یک ساله با یه پسر اتباع افغان اشنا شدم پسره هم دیپلم دارن و خانواده پسر چهل ساله ایران زندگی میکنند و پسره 23سالشه اصلا تا حالا افغانستان نرفتن و ندیدن اونجا رو شناسنامه اتباع داره خیلی همدیگرو دوس داریم بدون هم نمیتونیم زندگی کنیم پدرم هیچ جوره راضی به ازدواج نمیشه میگه اگه باهاش ازدواج کنی حرف مردم پدرتو میکشه هیچوقت راضی به ازدواج نمیشم لطفا راهنماییم کنید باید چکار کنم چجوری پدرمو راضی کنم از انتخابم مطمعنم خیلی پسر خوبیه پدرم فقط بخاطر حرف مردم راضی نمیشن. و یه سوال دیگه هم داشتم اگه با این پسر اتباع افغان ازدواج کنم به بچه هام شناسنامه ایران تعلق میگیره به پسره چی شنیدم یه پسر افغان با دختر ایرانی به بچهاش تو سن هجده سالگی شناسنامه ایران رو دادن به پسره هم شناسنامه ایران رو گرفته

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شما برای ازدواج باید اولا,پروانه ازدواج ازوزارت کشوربگیرید .ثانیا,چنانچه باکره هستید باید اذن پدررابگیرید واگرپدربیجهت مخالفت میکند ازدادگاه تجویزازدواج رابخواهید واگرباکره نیستید نیازی به اذن پدرنداریدمگراینکه زیر13سال شمسی باشید.برای شناسنامه فرندان هم درآینده دچارمشکل می گردید.بهرصورت ,پدرمصلحت شما رابهترازشما میفهمد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارید در صورتی که دختر باشید و چنانچه عذر موجهی غیر از افغانی بودن ندارد میتوانید از طریق دادگاه اخذ اجازه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اگر باکره هستید نیاز به اذن پدر دارید وهمچنین باید از وزارت کشور هم مجوز بگیرید