مشاوره حقوقی رایگان - ورشکستگی تاجر

سلام وقت بخیر
آیا ناتوانی در انجام تعهدات غیر نقدی توسط تاجر
میتواند باعث توقف و ورشکستگی او شود یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا برای امور تجاری و معاملات تاجر ورشکسته مدیر تصفیه نظر میدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرایط ورشکستگی
1- تاجر یا شرکت تجاری بودن
2-دیون مربوط به معاملات تجارتی باشد؛ در غیر این صورت دیون غیر تجارتی مستلزم توقف نیست مگر اینکه موجب اختلال در امور تجارتی شود.
3- عدم پرداخت دین در نتیجه ناتوانی از تأدیه (پرداخت) آنها باشد؛ در غیر این صورت صرف عدم پرداخت مانند نکول براتی مستلزم ورشکستگی نیست.