مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت بانصب پمپ اب

بنده هنگام ساخت یک ساختمان 5واحده جایی برای پمپ آب پیش بینی کرده بودم و الان یکی از همسایه ها از جایی که پمپ نصب شده ناراحت هستش و مدعی هستن که در فضای پارکینگ نباید چیزی گذاشته شود پمپ آب رو باید به داخل انباری انتقال دهید ( برای پمپ روکش شکیل از آهن هم نصب شده ) درحالیکه فاصله تا انباری واحد مذکور خیلی زیاده و هم فضای انباری جا برای پمپ ندارد و کمتر از 2متر میباشد آیا این اعتراض وارد هست یا خیر باتوجه به اینکه واحدها کنتور مجزا دارند

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نصب و نگهداری یا هر نوع تصرف در مشاعات ساختمان بدون رضایت تمام مالکین ممنوع است

یک وکیل :

با سلام
پارکینگ جزو مشاعات است و قراردادن هرگونه وسیله در پارکینگ مستلزم رضایت تمام مالکین یا ساکنین ساختمان است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تصرف در مشاعات باید با رضایت تمام مالکین باشد